Kumpaa olet valmis muuttamaan, arvoa vai tekoa?

Mitkä ovat arvosi? Kohtaako arvot ja teot?


Liikunta ja ravinto, haluaisin kaiken kerralla, tässä nyt ja heti. Hienoja tuloksia pitäisi tulla nopeasti!

Odotukset ja vaatimukset itseä kohtaan ovat kovat. Jos tuloksia ei tule, koet olevasi epäonnistunut. Haluaisit salille, mutta mitä muut ajattelevat. Mietit ehkä; ”Enhän minä osaa, enkä uskalla”.

Monia yrityksiä ja kokemuksia on jo takana, niin dieeteistä kuin valmennuksista. Motivaatio on kova aloitukseen, mutta aina jossain kohtaa huomaat, että matkalle tulee esteitä. Sairastumista, rasitusvammaa tai arjen rytmit sekoittavat yllättäen kuviot laittaen ne täydelliset suunnitelmat ja aloituksen uusiksi.

Ja siinä se on, jälleen aloitin ja jälleen lopetin.

Näiden ajatusten kanssa istut kotona, vaikka haluaisit jotain muuta. Haluaisit voida hyvin kokonaisvaltaisesti, onnistua, löytää liikunnan elämäntavaksi niin, että voisit nauttia ja iloita tekemisestä. Haluaisit vihdoin löytää sen oman tavan toimia ja saada kiinni siitä punaisesta langasta.


Oletko ajatellut, että matka kohti unelmaa on koko elämän mittainen?

Ovatko vaatimuksesi ja tavoitteesi realistisia arkeesi?


Unelma, jonka viereen on kirjoitettu päivämäärä on tavoite. Tavoite, joka on pilkottu osiin, on suunnitelma. Suunnitelma, jonka tukena on toiminta, muuttuu todellisuudeksi.

Kuinka ihanasti kiteytetty meidän koko valmennuskonseptimme.

Ensin on tehtävä jotain, että voi tehdä jotain. On löydettävä oma oma reitti, se mikä on juuri sinulle hyvä. On mentävä etappi kerrallaan. Annettava itselle aikaa ja armoa.

Valmennuskonseptimme REITTI ja ETAPPI vievät sinua kohti jatkumoa. Valmennusten aikana opit ymmärtämään, että epäonnistumista ei ole, on vain erilaisia ratkaisukeinoja ja yrityksiä.

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Lähde mukaan ja ilmoittaudu alla olevan napin kautta!