Blogi

Liisa


Hippohiihdoista se alkoi…

Olen kasvanut hiihtoladuilla jos niin voi sanoa


Lapsuus ja nuoruus oli hyvin urheilun täyteistä aikaa. Etenkin talvet olivat touhukkaita, viikolla treenattiin ja viikonloppuna kisailtiin.

Olen kasvanut kilpailemaan ja haastamaan itseäni. Rakastin olla valmennettava, rutiinit ja säännöt olivat minulle tärkeitä. Olin jo lapsena kilpailuhenkinen ja tavoittelin aina voittoa, vaikken siitä isoa meteliä pitänytkään.

Nuorena hiihtokaverit olivat tärkeitä, oltiin kuin yhtä perhettä. Noilta ajoilta on hienoja muistoja.

Liikunta-ala vei mukanaan

Hiihtoharrastus jäi tultuani täysi-ikäiseksi ja lähdin opiskelemaan liikunnanohjaajaksi Kuortaneen urheiluopistolla.Tiesin koko opiskeluajan haluavani työllistää itseni liikunta-alalla ja olen saanut tehdä tätä työtä jo 20 vuotta. Työ on ollut minulle elämäntapa.

Reilun vuoden ajan olen palanut halusta tehdä tätä työtä yhdessä jonkun toisen kanssa. Pohtia, ideoida ja kehittää jotain uutta. Nyt minulla on siihen mahdollisuus!

Valmentajana olen rehti ja motivoiva, sellainen ihan tavallinen ja helposti lähestyttävä. Minut on varustettu suurella määrällä empatiaa ja ymmärtäväisyyttä.

Pst.
Meidän valmennuksista pieni paljastus – minulle olisi aikoinaan sopinut Etappi-valmennus, koska olen liikkunut joskus jopa kuin ”päätön kana”. Liian usein sata lasissa.

Koulutus

  • Liikunnanohjaaja (Kuortaneen urheiluopisto)
  • Personal Trainer (Fitfarm)
  • Ryhmäliikuntaohjaaja