Blogi

Suvi


Matka tähän päivään ei ole ollut helpoin,

mutta kasvattavin kyllä


Koko lapsuuden unelmoin kilpaurheilija urasta. Juoksu oli intohimoni. Rakastin juoksemista. Lapsuuden perheen arvoihini ei kuitenkaan kilpaurheilu sopinut joten se jäi unelmaksi.

Murrosikä toi mukanaan toisenlaiset juoksut. Uhma ja katkeruus menetetystä unelmasta ….

Aikuisiällä minua siunattiin perheellä – neljällä ihanalla lapsella jotka ovat minulle äärettömän rakkaita he ovat arvomaailmassani se numero yksi.

Liikunta on aina ollut osa elämääni. Olin pitkään hyvin kausi luontoinen treenaaja. Tuttua oli että maanantaina aloitettiin ja keskiviikkona jo lopetettiin. Dieetit ja tiukat treeni setit , ehdottomuus, itse luodut säännöt miten asioitten pitää mennä olivat kovat. Paino jojoili + ja – 20kg ja kyllä luit oikein minä olen ollut aikoinaan hyvinkin ylipainoinen. Koin useasti epäonnistumista huonommuutta, häpeää.

Itsensä etsiminen kuka olen mitä haluan ?

Opiskelut ihmisten auttamiseksi alkoi 2014. Sillä tiellä edelleen ollaan. Tänään saan tehdä tätä kaikkea mitä sydämestäni haluan ja rakastan. Hoitotyöni kautta autan ihmisiä kivuttomampaan elämään, psyykkisen valmentajan työni kautta autan uskomaan itseensä , saavuttamaan unelmiaan, olemaan armollisia itselleen niin kilpaurheilussa kuin elämäntapa muutoksissa. Personaltrainer työni kautta autan kehoa voimaan tasapainossa, toimintakykyisenä – vahvana.

Oma unelma on myös täytynyt aikuisiällä. Tänään saan olla se kilpaurheilija mistä olin koko lapsuuden haaveilut. Juoksija minusta ei enää tullut mutta voimanostossa koen olevani kuin kotonani.

Itse olen pitkän reitin tullut etappi kerrallaan tähän päivään.

Olen siis kokenut molemmat valmennus konseptimme, Reitin ja Etapin.

Valmentajana olen tsemppaava, ymmärtäväinen, lempeä mutta tekniikat niissä olen tiukka ja jämpti.

Lämpimästi tervetuloa valmennuksiimme niistä ei huumori , hauskuus eikä tekemisen meininki tule puuttumaan.

Koulutus

  • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
  • Personal Trainer (Trainer4You)
  • Psyykkinenvalmentaja (Trainer4You)
  • Horstman diplomiterapeutti
  • Hermoratahieroja
  • Ryhmäliikuntaohjaaja